Diensten

Schoonheidsbehandelingen

Beauty


Unbeatable Beauty is uw beautygeheim in hartje Schiedam. Wij staan klaar voor al uw beautybehandelingen. Hieronder vind u een overicht van onze diensten. Wanneer u vragen heeft over specifieke details van een behandeling dan kunt u contact met ons opnemen.

Visagie


Zie je er graag op je best uit, voor een speciale gelegenheid of gewoon elke dag opnieuw? Onze professionele make-up artiest geef je graag de perfecte look die je altijd wou. Je krijgt ook handige tips en suggesties hoe je je make-up tijdens het event bijwerkt.

Wimpers


De wimperextensions zorgen voor een vollere, langere en natuurlijke oogopslag. Het zijn geen valse wimpers zoals die wimpers op een bosje bij elkaar zijn geknepen. Wij brengen de wimperextensions 1 voor 1 of plukjes op uw natuurlijke wimpers aan en zorgen zo voor een mooie natuurlijke oogopslag, iedere dag weer.

Manicure


Onze Manicures behandelen de handen en vingernagels. Het doel van de behandeling is het tot rust brengen van de handen en daarnaast het cosmetisch verfraaien van de handen en nagels. Tijdens een behandeling kan een manicure de volgende handelingen uitvoeren: Reinigen van de handen, Verrichten van handmassage, Knippen, frezen en vijlen van de nagels, Lakken van de nagels en Adviseren over handverzorging.

Epileren


Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar lang wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van haar kan met een pincet, met wax of hars of met touwtjes.

Acryl Nagels


Deze kunstnagels van acryl kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien. Versier je nagels met nail art, glitter, een French manicure of nog iets anders, want alles is mogelijk.

Pedicure


Bij de pedicure behandeling worden uw voeten heerlijk verzorgd met steam. Terwijl uw ene voet heerlijk ontspant met steam wordt het overtollig eelt van de andere voet verwijderd en de onderkant van voet gepolijst. Zo ook voor de andere voet. Ondertussen geniet u van een heerlijke koffie of thee. Daarna worden de voeten gescrubd, teennagels geknipt en in de gewenste vorm gevijld en gelakt.

Paraffine


Paraffine heeft een heilzame werking en werkt ook diep door in de huid. Het is een soort kaarsvet. Als het warm wordt smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

Gellak


Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er twee tot drie weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hardde nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extrastevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode

Wax/Harsen


Bij het harsen/waxen worden de overtollige lichaams- en gezichtsharen helemaal verwijderd. Na het harsen/waxen duurt het gemiddeld 6weken voordat het haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Laat u zelf pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Vanaf 1 mm haarlengte kan we als ge-WAXED worden zonder een rode of geïrriteerde huid.

online contact

Vragen?